Sådan opgraderer du din Gaming

Har du hurtige hænder og kan lidt at game? Så har vi her et par tips til, hvordan du optimerer din samlede spilleoplevelse. Når man gamer, mister man tidsfornemmelsen og lader sig ofte opsluge af spillet. En unik følelse og oplevelse som man ikke må lade forstyrre af dårlig grafik eller lav performance. Derfor giver det mening ikke blot at opgradere sin spilkonsol, men lige så vel at opgraderer sin komfort, da begge dele vil være med til at optimere din samlede spiloplevelse. Læs med her, hvor vi fortæller dig, hvorfor du skal opdatere din spilkonsol.

Online Gaming har efterhånden været populært i mange år. De forskellige spilkonsoller er blevet opdateret igen og igen, hvorfor diverse produktionsfirmaer må konkurrere om kunderne. Den høje konkurrence styrker i høj grad kvaliteten af de forskellige konsoller, men hvilken konsol vurderes som værende den bedste og hvorfor?

#1 Spilkonsol

D. 19 november 2020 blev den længeventede PS5 lanceret i hele verdenen. PS5 er udviklet af Sony Interactice Entertaintment og tilbyder en række nye features og eftertragtede fordele. PS5’eren kommer med et nyt design, nye controller og flere muskler. 

Den nye SSD-harddisk optimerer konsollens hurtighed, gør spillets performance mere smooth og virker energibesparende. Sammenlignet med en PS4 som loadede et spil på 15 sekunder, tager det PS5’en nu kun 1 sekund at loade et spil. 

Download dine ynglings spil 

Udover konsollens generelle optimering af grafik og performance, kommer den nye PS5 med funktionen Backwards Compatibility. Backwards Compatibility er en funktion, der tillader dig at downloade spil fra din gamle PS4. 

En seriøs opgradering af deres controllers

Sony’s nye controller kommer i et futuristisk og elegant design, og bygger videre på DualShock 4. Knapperne på controlleren er som du kender dem, men nu har Sony også indbygget en mikrofon i selve controlleren, så du ikke behøver at have et headset i. 

Derudover har Sony opdateret controllerens avancerede vibrationer. Det vil sige, at kører du f.eks. igennem mudder i et rallyspil, så vil du kunne mærke, hvordan underlaget ændrer sig gennem de forskellige vibrationer, som controlleren udsender. Denne nye og avancerede funktioner, optimerer i høj grad din spiloplevelse. 

Relaterede

Nyeste