Luk af for lyden med høreværn fra byggemarkedet

Der findes mange forskellige slags arbejdspladser. Man kan sidde på kontor hele dagen, foran en skærm, og slide i det med tastatur og beregninger. Man kan også arbejde i en skole, hvor der er masser af elever, der spørger om det ene eller det andet, eller snorksover i timerne. På byggepladsen er der luft omkring en, men ofte meget larm fra maskiner. For både skolelæreren og arbejdsmanden på byggepladsen kan der af og til være behov for at lukke ned for lyden.

Et pat gode høreværn er løsningen på det problem. Måske ikke for skolelæreren, men for det arbejdende folk på byggepladser og andre steder, hvor støjniveauet er højt, kan høreværn være til stor gavn. Og man kan få høreværn i mange forskellige udgaver og med smarte features. Nogle har indbygget Intercom, så man kan samtale med kollegerne, mens man arbejder. Andre har Bluetooth, så man kan høre sine yndlings-playlister, mens man knokler. Og så er der almindelige ørepropper.

Skru ned for omgivelserne

Hvis man arbejder på steder, hvor støjniveauet er højt, skal man beskytte sine ører. Man kan få høreskader som tinnitus eller nedsat hørelse, hvis man ikke passer på. Og det er ikke sjovt at skulle bede folk gentage, hvad de siger, fordi man har nedsat hørelse. Det er bestemt heller ikke rart at have en konstant hyletone i ørerne, fordi man har pådraget sig en slem tinnitus. Med gode høreværn kan man reducere støjen, så den ikke går ind og påfører en skader, som kan virke invaliderende. Med sund fornuft kan man forebygge mange skader i hverdagen, også på jobbet.

Find et stort udvalg i byggemarkedet

I byggemarkedet er man godt klar over problemet med støj fra larmende maskiner. Her sælger man jo maskindrevet værktøj som kædesave, murbrækkere og vinkelslibere, der alle har et støjniveau, som ligger over det anbefalede. Derfor er der altid et bredt udvalg af høreværn på hylderne, så vi ikke skader vores ører med øredøvende larm. Og man kan gå ind via nettet, på stark.dk og finde det hele, uden at man behøver at foretage en længere rejse.

Relaterede

Nyeste