Køb en tysk kvalitetsriffel med dybe rødder

Der er så uendeligt mange facetter i livet som jæger. Naturligvis har jagten og nedlæggelse af byttet en afgørende rolle, men også livet i naturen, hvor man dagligt følger med, fylder en del. For jægeren er naturen ikke en fjende, der bare skal beskydes, tværtimod. Jægeren er en af naturens bedste venner, og en af den største beundrere. En jæger skal kende mange af de bittesmå tegn og signaler, der fortæller noget om, hvor byttet gemmer sig og om det er i nærheden.

En jæger er et menneske med et våben. Selvom jægeren har stor respekt for sit byttedyr, så er nedlæggelsen det afgørende element. Og våbnet skal være i orden. En riffel som sauer 202 er et godt bud på et våben til jægeren, som virkelig er i orden. En sauer 202 er en klassisk bolt-action riffel, som er fleksibel i den forstand, at der er mulighed for udskiftning af komponenter og løb, som gør at man, blandt andet, kan skyde med forskellig kaliber. 

Tysk grundighed og kvalitet

En sauer 202 er blot en ud af flere riffelmodeller, der kommer fra det tyske firma Sauer. Firmaet er Tysklands ældste våbenproducent, og kan dateres helt tilbage til 1751. Der ligger med andre ord en ophobning af erfaring gemt i hvert eneste våben fra denne leverandør. Den kendte sauer 202 er en model, som lanceredes i 1993. Den bygger på flere hundrede års erfaring med konstruktion og fremstilling af jagtrifler af absolut høj kvalitet.

Verdenskendt leverandør

Sauer er kendt over hele verden for deres usædvanligt slagkraftige og pålidelige rifler. De er også kendt for at gå deres helt egne veje. Det har givet en innovativ kultur i firmaet, hvos man har udviklet løsninger, som har været til stor inspiration for andre våbenfabrikanter. Det kan godt betale sig at gå sine egne veje, især når man har næsten 300 års erfaring i bagagen.

Man kan finde et stort udvalg af rifler fra Sauer hor huntinglife.dk. Også den storsælgende sauer 202 kan bestilles her. Der er ingen tvivl om at dette våbenfirma vil være på banen i mange år endnu.

Relaterede

Nyeste