Hop med på trenden og find en gummistøvle der passer til dig

Efteråret er over os, og dette betyder flere dages nedbør og en forventning om mange fremtidige regnvejrsdage. Markedet bugner derfor nu med reklamer om diverse smarte gummistøvler, der er perfekte til at gå den våde efterårstid i møde. Hvilken man skal vælge, og som er de helt rette, kan dog være svært at finde frem til. Vi har derfor samlet en række tips og tricks, som leder dig på vej til en gummistøvle, der passer dig.

For en række år tilbage blev gummistøvler ikke direkte forbundet med noget der var chikt, men udelukkende et praktisk og funktionelt fodtøj der skulle holde fødderne tørre fra regnens uendelige dråber. I dag er tingene dog anderledes, og gummistøvler har indtrådt modbilledet som et fashionabelt fodtøj, der kan skabe en kontrast til de klassiske look, og derved være anvendeligt i flere henseender. 

Korte / lange gummistøvler

Der skelnes overordnet mellem gummistøvler korte og gummistøvler lange. Hvilken type der er den rette, er individuelt fra person til person og afhænger i høj grad af ens behov. Den korte gummistøvle har været en klassiker gennem en længere årrække og bliver et for evigt tidløst eje.

Den langskaftede gummistøvle har først vundet indpas i løbet af de seneste år, men har derimod også indtrådt modebilledet med fuld fart. I dag bliver det mere og mere populært at iklæde sig den langskaftede gummistøvle både til hverdagens lange gåture, men også i andre anledninger på jobbet eller til festligere begivenheder.

Valg af mærke

Grundet den stigende efterspørgsel og trend for gummistøvler, er markedet steget eksplosivt, og der findes derfor adskille producenter, som alle giver deres bud på den perfekte gummistøvle. Ønsker man en langtidsholdbar gummistøvle af høj kvalitet, kan det være en fordel at gå efter nogle af de mere anerkendte mærker som Ilse Jacobsen, Dunlop, Angulus eller Hunter, der alle har gjort sig særligt bemærket.

Disse mærker ligger ofte også i den højere ende af prisskalaen. Ønsker man at finde et billigere alternativ, findes der også mange bud på det. Både på hjemmesider som Magasin, Zalando, Skoringen og eventyrsport, findes et stort udvalg.

Relaterede

Nyeste