En klassisk Mercedes ophøjet til SUV

Den klassiske Mercedes går aldrig af mode. Alle og en hver genkender en klassisk Mercedes og ved hvad den står for af luksus, komfort og tysk grundighed og uopslidelig kvalitet. Det er en bilmodel, der fremstår som et stilikon indenfor bilverdenen. Man går aldrig fejl af en ægte Mercedes. Hvis man er til klassiske biler, men også gerne vil have muligheden for at klare de mere krævende forhold på de små veje, så er der også en Mercedes, der passer i den kategori.

En mercedes gle er en klassisk Mercedes, som er opgraderet til SUV-niveau. Når du ser en mercedes gle, ser du de klassiske mercedes-former, men samtidigt ser du en muskuløs kraftkarl, der ikke går af vejen for en smule kørsel i ujævnt terræn. En mercedes gle har alt det lækre ved en klassisk Mercedes, plus den storhed og det overblik, der hører SUV’erne til. Det er en genial løsning, hvor det bedste fra begge verdener er inkluderet i en og samme model.

Det store overblik

Man sidder højt i en mercedes gle. Her er godt overblik over trafikken, og sæderne er utroligt behagelige at sidde i. Her er tale om klassisk, luksuriøs komfort, som vi kender den fra det klassiske Mercedes-biler. Blot er man hævet lidt op i højden, så man har det gode overblik og ser det hele lidt fra oven. De andre trafikanter får en behagelig størrelse set fra denne position i højden.

Kører man på motorvejene i en mercedes gle, så glider man bare afsted. Bilen er perfekt til lange ture på de store veje. Drejer man fra og lægger vejen indover de mere ujævne hjulspor, så lyder der ingen støn eller piv fra en mercedes gle. Den er bygget til at klare selv meget ujævnt terræn, uden at den lækre følelse af komfort i kabinen forringes det mindste.

Køb den brugt til en god pris

Starmark forhandler mercedes gle brugt til meget rimelige priser. Når vi snakker tysk kvalitet og grundighed, så er disse biler på ingen måde undtagelser fra denne regel. Takket være sin robusthed, kan den holde i mange år, uden problemer.

Relaterede

Nyeste