En efterskole for dig, der elsker håndbold

Et ophold på efterskole er noget man aldrig glemmer. Det bliver et minde for livet. Den udvikling de fleste gennemgår ved et ophold på efterskole vil være med til at skabe en platform for de unge, som de kan tage afsæt fra, når de skal videre i livet. Det er en proces, hvor man får prøvet sig selv af i forhold til de drømme man har. Og der opstår venskaber, under disse ophold, som ofte varer livet ud. Det er en skelsættende periode i den unges liv. En afgørende overgang.

Hvis du er vild med håndbold, så er det oplagt at du leder efter en håndbold efterskole. På Vandel Efterskole kan du finde en linje, som specifikt retter sig imod den håndboldinteresserede unge. Ved at vælge håndbold efterskole griber du muligheden for virkelig at pleje dine sportslige ambitioner og interesser. Du vil få masser af træning og fysisk udfoldelse, så det er vigtigt at du er parat til det. Du skal brænde for sporten, hvis du vælger at gå på håndbold efterskole.

En ægte holdsport

Når man går på håndbold efterskole, så kommer man til at opleve hvad det vil sige at være en holdspiller. At være en del af et hold er noget man kan lære ufatteligt meget af. Netop dette vil give kompetencer, der kan bruges resten af livet, for der er så mange sammenhænge, hvor holdspillet er vigtigt. Samarbejde og udnyttelsen af hinandens særlige evner og kompetencer, til et fælles formål, er uendeligt vigtig for fremtidens moderne samfundsborger.

Udover holdspillet, så bliver du naturligvis også personligt trænet på en håndbold efterskole, så du bliver endnu bedre med en bold. Det er skønt at opleve hvordan man får skærpet sine evner med en bold.

Det voksende menneske

Når man går på håndbold efterskole har man en alder, hvor der sker utroligt meget. Både det fysiske og mentale er i rivende udvikling, når man befinder sig i grænselandet mellem ung og voksen. Ved at gennemleve dette sammen med dine jævnaldrende, får du en oplevelse af personlig vækst, du måske ikke havde set komme.

Relaterede

Nyeste