Årets største boligtrends samlet på ét sted

Går du ligesom størstedelen af alle andre danskere også rigtig højt op i bolig og indretning, så ved du sikkert også, at tiderne hele tiden skifter, og at der hver anden uge pipper nye ting frem, som er nødvendig at eje, hvis man gerne vil holde sit hjem opdateret og moderne. Men som med så mange andre ting, så kan det virkelig være en jungle at finde hoved og hale i, og derudover er det yderst farligt for pengepungen at skulle holde indretningen up to date. Men vil du gerne begge dele, altså være opdateret på de nyeste tendenser, men samtidig undgå røde tal på bankkontoen, kan du med fordel læse denne oversigt over de mest væsentlige trends for året 2021. På den måde slipper du uden om alle de ligegyldige ting, der hurtigt blev passé, og du undgår at skulle skifte tingene ud gang på gang og hele tiden ud at købe nyt. 

Her kommer de fedeste trends for året

En af de ting, der har fyldt – og stadig fylder – mest er faktisk ikke en enkelt ting, men derimod et helt rum, nemlig soveværelset. I et år, hvor mange af os har arbejdet hjemme det meste af tiden, har det været vigtigt for os at skabe et slags fristed i soveværelset, hvor der emmer af ro og velvære. Derfor har danskerne gjort meget ud af at placere rolige farver, enkelt kunst og stilrene nipsting, så omgivelserne har haft en så beroligende effekt som muligt. 

Og vi bliver ved den rolige og nærmest zen-agtige atmosfære, for duftlys – og pinde har for alvor vundet indpas den seneste tid. Det skyldes igen, at vi har haft et stort behov for at skabe en anden stemning fra tid til anden, når vi går fra arbejds-mode til fri. 

Personlighed, minder, og drømme. Alle tre ting, som er pakket ned i blot én plakat, nemlig en flot Århus plakat. Bymotiver som denne Århus plakat har givet plads til både at mindes og glædes ved bylivet i en tid, hvor det ikke længere var givet bare at kunne tage ud. Derfor har en Århus plakat (og mange andre varianter) været rigtig populære, fordi den giver plads til at tage byen ind i hjemmet, når man nu ikke bare kan tage ud, som man vil. En Århus plakat har derfor en særlig plads i både 2021 og 2020. 

Meget tid derhjemme giver anledning til at finde hobbykassen frem igen. Mange har opdaget kreative sider såsom at hækle, strikke, klippe, brodere, klistre, sy, male, og hvad der nu ellers måtte være af kreative sysler. Det har efterfølgende præget indretningen, som er blevet dekoreret med hjemmelavede mesterværker og personlige affekter. 

Naturen er blevet en kilde til energi for mange, og det betyder blandt andet gåture i stor stil. Der er kommet rigtig mange kilometer i benene hos mange danskere, og samtidig er der også røget buketter med indenfor fra ruten. De såkaldte grøftekantsbuketter har prydet de danske hjem i flotte vaser af forskellige designs, og de bliver både brugt som værtindegaver, til sig selv, og endda som brudebuketter!

”Hvad skulle det være?” En hjemmecafé i køkkenet! Rigtig mange kan fra morgenstunden lege baristaer derhjemme, fordi de er indehavere af en af de mange fine og flotte espressomaskiner, som lynhurtigt kan fremstille alverdens drikke på få sekunder. Uanset hvem man kommer hjem til, kan man efterhånden få lige den varme drik, man har lyst til, og så er der jo ingen grund til at betale 4x så meget på en café. 

Relaterede

Nyeste